Як минув тиждень у прикутих один до одного ланцюгом закоханих з Харкова
Регіони

Як минув тиждень у прикутих один до одного ланцюгом закоханих з Харкова

24 лютого 2021, 17:59
0
0
Сподобалось?
0

За тиждень життя вкупі прикута ланцюгом пара з Харкова навчилися усе робити разом, окрім як готувати їсти. Тому мають мінус у вазі, але плюс серед підписників. На таку славу у Мережі, кажуть, не сподівалися. Але оперативно найняли собі піарника. 

Про це пише ТСН.

Щоби зав'язати шнурки, їм треба присісти вдвох. Відразу помітно, що тиждень життя на ланцюгу не минув дарма, на руці у дівчини — пов'язка. Їй залізними путами пороздирало рани, що утворилися, коли приварювалася до коханого. 

Олександр та Вікторія прикувалися у День закоханих. Процедуру проводили під наглядом представника реєстру рекордів. Хочуть стати рекордсменами та прожити вкупі щонайменше три місяці. Так, переконують на камери, вони перевіряють свої почуття. Скиглити Вікторія почала вже через тиждень життя разом. Вони приїхали із Харкова до Києва, аби покататися на повітряній кулі, а машина зламалася. За тиждень на ланцюгу вона вивчила, де в авто який бачок. Він — навчився їй робити укладання, разом ще не навчилися готувати. У планах — почати більше заробляти. Бо він як через Інтернет продавав авто, так і продає, а вона — майстриня з нарощування вій — до роботи ще не повернулася, однак готується і тренується.

Навіщо ось так ходити на ланцюгу — не можуть збагнути батьки закутих. Від них пара живе окремо на орендованій квартирі у Харкові. Про своє життя на ланцюгу активно постять сторіз у соцмережі. Кількість підписників зростає, а разом із ними — й кількість запитань. Щоправда, питання переважно про інтим. Заробляти на блогерстві спочатку не розраховували, а тепер уже не проти. Найняли піарницю і шукають smm-спеціаліста. Щоби вистачало і їм на зарплату — планують не розковуватися і вражати далі.

Нагадаємо, що пара закоханих із Харкова, яка 14 лютого прикувала до рук одне одного ланцюг, розповіла про перші негативні наслідки такої ініціативи. У Вікторії та Олександра почали набрякати руки, а в хлопця здулися вени на правій руці. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися