На Хмельниччині таксист забрав 3-річного сина у п’яної матері, бо «пожалів малого»
Хмельниччина

На Хмельниччині таксист забрав 3-річного сина у п’яної матері, бо «пожалів малого»

4 березня 2016, 09:48
0
0
Сподобалось?
0

До Дунаєвецького відділу поліції надійшло повідомлення від 23-літньої дунаївчанки про те, що водій таксі викрав її малолітнього сина. Правоохоронці встановили, що вранці того дня жінка вирішила поїхати до подруги в сусіднє село, для чого викликала таксі. Щоб віддячити водієві, клієнтка запросила його піти разом у гості. Добряче випивши, 30-річний таксист вийшов на вулицю покурити та вже зібрався їхати. За ним вибіг 3-річний син клієнтки і чоловік, не довго думаючи, посадив його до себе в автомобіль та поїхав додому. Дружині наказав помити, переодягнути та нагодувати дитину, а сам пішов спати.

Зникнення сина матір помітила лише через кілька годин. Поліція встановили свідків, які бачили, з ким поїхав хлопчик. Дитина справді перебувала вдома у таксиста. Зараз хлопчика уже повернули матері. Чоловік пояснив, що забрав дитину до себе, бо йому стало шкода малого.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» Кримінального кодексу України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися