Свекруха побила наречену просто в кафе під час весільної церемонії!
Івано-Франківщина

Свекруха побила наречену просто в кафе під час весільної церемонії!

14 січня 2015, 23:44
0
0
Сподобалось?
0

 

На Прикарпатті судили свекруху, яка під час весільної забави побила невістку. Жінку змусили заплатити штраф й відшкодувати завдані матеріальні збитки.

Ця трагікомічна історія сталася у Надвірній понад рік тому. Молодята офіційно розписалися ще у липні 2013 року, однак весільну забаву вирішили гуляти у жовтні. Гостей запросили у кафе, яке мали спільно оплатити новоспечені свати. Там і розгулялася катавасія.

Перед весіллям чоловік поділився з дружиною сумнівами, мовляв, гроші, які їм подарують гості, подружжю можуть не дістатися. І попросив особисто пильнувати за подарунками. Домовилися, що після привітань, коли усі сядуть за стіл, наречені перерахують гроші. Так і зробили. «Перепійне» гостей молодої забрала свекруха, гостей молодого - теща. А подарунки, квіти й торти склали в окреме приміщення й замкнули. Однак під час танців наречена помітила, що кімната з подарунками знову відчинена, а її мама та чоловікові сестри сваряться за подарунки й торти! На крик прибігла й свекруха. Вона не стала розбиратися, «хто винен», й вчепилася нігтями в обличчя невістки. Затуляючись квітами, наречена вибігла на двір, але розлючена чоловікова мати не залишила її у спокої, а вискочила слідом й почала бити по голові, по ногах, в груди. Дівчина впала і втратила свідомість, тож довелося викликати «швидку» й везти її до лікарні.

І ось наприкінці 2014-го року крапку в цій історії поставив Надвірнянський районний суд. Свекруху офіційно визнали винною у побитті невістки й  призначили їй покарання у розмірі 850 гривень (штраф). Також жінка має компенсувати потерпілій близько двох тисяч гривень завданих збитків - зокрема, за зіпсоване весільне вбрання.

Джерело: Прес-центр

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися