Хочете полаяти мера - кидайте гроші на дрон
Івано-Франківщина

Хочете полаяти мера - кидайте гроші на дрон

24 вересня 2023, 10:00
0
0
Сподобалось?
0

Наші громадяни дуже люблять критикувати владХочете полаяти мера - кидайте гроші на дрону. Не важливо, президент це, мер чи сільський голова. Всі роблять не те і не так. Хоч часто люди не знають, яких зусиль треба докласти, щоб вирішити якесь питання. Іван Дирів - міський голова Долинської громади Івано-Франківської області теж неодноразово мав справу з критиканами. А тоді вирішив не псувати собі нерви, а зібрати кошти для підтримки армії. І запустив незвичайну акцію «Задонатив - свари».

Про цю ідею Іван Ярославович розповідає з посмішкою:

- Якось спілкувався з колегами і прийшли до висновку, що у нас критика влади, це вже як національний спорт. Хто більше бруду виллє на чиновників. А чому б не перетворити цей негатив у щось корисне? Тож на своїй сторінці у фейсбуці закликав усіх критикувати мене, як заманеться, лаяти досхочу, але за це перекинути гроші на першу партію дронів, яку розробляють наші земляки-умільці з конструкторського бюро «Західне». Хочемо їм зібрати сто тисяч гривень. Мінімальна сума внеску - сто гривень. Максимальна - необмежено, але чим більше лайки - тим більше грошей бажано внести. Хто їх перерахував, надсилає мені повідомлення і тоді вже може лити бруд на мою голову. Без грошей діла не буде. Такого дописувача відправляю в «ігнор». Моя сторінка, тож маю право.

Ой, подумалося мені, ринуть зараз доброзичливці писати всякі пакості. Але, видно, грошей пошкодували, бо негативних коментарів на сторінці небагато. Більше жартівливих та позитивних. Наприклад Віталій Конюнеченко написав: «Ну, що я можу сказати? Мер Ви, звісно, такий собі, але ідея збору класна - запропонуйте Зеленському так зробити на його сторінці і підключити шанувальників 5-го президента. Можна буде зібрати на Хаймарс і F-16, як мінімум». Дехто пише, що дякує за ідею та підтримку ЗСУ. Пересилають по сто, двісті і по тисячі гривень. Вносять пропозиції, як покращити життя громади, називають адреси, де треба дороги підремонтувати. Різні цікаві думки громадян з’явилися на сторінці мера. А ще Іван Дирів запропонував, хто перечислить найбільшу суму, зможе один день побути в ролі міського голови, щоб побачити, як насправді працюється, чи так просто і легко бути очільником громади. Коли ж назбирають сто тисяч, обіцяє одразу повідомити громадськість.

Руслана СУЛІК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися