Першокласник продав свої машинки, щоб купити дрон для воїнів
Україна

Першокласник продав свої машинки, щоб купити дрон для воїнів

20 квітня, 10:30
0
0
Сподобалось?
0

6-річний Устим Зайльо з Львівщини, як і кожен хлопчик дуже полюбляє різні машинки. 

Назбирав їх вдома вже цілу колекцію. Деякими грається, а деякі без діла стоять на полицях. Його мама Марія – волонтерка. Часто провідує військових у госпіталі. З нею радо йде і син, бо хоче сам передати гостинці захисникам. Одного разу почув, як мама розмовляла з воїном і той пожалівся, що не вистачає дронів.

Хлопчик цілу дорогу був задуманий, а вдома підійшов до своєї колекції, подивився на неї, а тоді запитав у мами: «А якщо я всі свої машинки продам, то вистачить на дрон?» Марія була вражена ідеєю сина і, звичайно, одразу його підтримала. Вони пофотографували кожну модель і виставили на продаж в інтернет. Розповіли, що хочуть продати іграшки, аби допомогти військовим. Дізнавшись про цю добру справу, купували машинки його однокласники, друзі та незнайомі люди. 

Дехто навіть пересилав більше за встановлену ціну. Звичайно, додали частину грошей і рідні першокласника. А коли купили дрон, то переслали його військовим Нацгвардії. Устимко був вражений, коли одного дня отримав відео­звернення від воїнів. 

«Хочу подякувати тобі, Устимку, за те, що ти у 6 років такий дорослий і свідомий. Якби всі дорослі, які мають свої колекції машинок, мали таке ж серце, як у тебе – тобі би не довелось продавати свої», – сказав воїн Євген і пообцяв, що коли буде на Львівщині, разом зі школярем куплять йому нову машинку.

Наталія ВЕЧОРОВА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися