В Івано-Франківську посеред вулиці зарізали жінку: зробила зауваження
Івано-Франківщина

В Івано-Франківську посеред вулиці зарізали жінку: зробила зауваження

13 жовтня 2023, 11:36
0
-1
Сподобалось?
-1

На Прикарпатті правоохоронці затримали підозрювану у вбивстві мешканки Івано-Франківська. Так, через зауваження 26-річна жінка вбила 32-річну жительку міста.

Поліція оперативно виїхала на місце події та розкрила справу по гарячих слідах. Про це повідомляє Івано-Франківська обласна прокуратура у Facebook.

"Фігурантка влаштувала конфлікт із чоловіком та його співмешканкою. Словесна перепалка, яка раптово виникла, переросла у бійку, під час якої підозрювана завдала ножового поранення в ділянку серця 32-річній жінці. Від отриманого тілесного ушкодження вона померла до приїзду швидкої допомоги. Після конфлікту фігурантка втекла з місця події", – йдеться в повідомленні.

Підозрювана була раніше не судима. За місцем її проживання поліцейські також виявили та вилучили ніж, яким, ймовірно, були завдані тілесні ушкодження потерпілій.

"Фігурантку поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчі повідомили їй про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Суд невдовзі обере міру запобіжного заходу", – додали правоохоронці.

Пізніше з'явилися деталі трагедії. Слідчі вияснили, що у ніч на 12 жовтня на вулиці Івасюка між трьома жінками та чоловіком сталася суперечка, яка переросла у бійку.

"Чоловік з жінкою зробили зауваження двом жінкам, які стукали у двері магазину, що вже не працював. Одній з них це не сподобалося, тож вона дістала ніж і вдарила у груди жінку. Від отриманого поранення потерпіла померла на місці. Підозрювану – 26-річну мешканку Івано-Франківська затримано. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Жінці загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Розслідування здійснюють слідчі СУ ГУПН в Івано-Франківській області", – йдеться в повідомленні.

Також поліція показала кадри з місця вбивства та обшук у затриманої.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися