У дитячих журналах вчать... топитися через нерозділене кохання й писати на парканах непристойні слова
Львівщина

У дитячих журналах вчать... топитися через нерозділене кохання й писати на парканах непристойні слова

22 січня 2015, 16:02
0
0
Сподобалось?
0

Цей випадок ошелешив читачів дитячого пізнавально-розважального журналу «Куля», що видається у Львові. У ньому батьки вичитали дуже дивні задачки. Наприклад, про те, як через нерозділене кохання одні дівчатка побігли топитися у ставку, а інші – в аптеку, за дозою отрути… В іншій маленьким школярикам пропонували проаналізувати, чи поміститься непристойне слово на паркані.
Забив на сполох мешканець Тернополя. Він надіслав на адресу згаданого видання знімок дітей і, дізнавшись, що його опублікували, вирішив придбати на пам'ять. Та, перегорнувши кілька сторінок, твердо вирішив: давати читати журнал дітям не буде! Хоч видання розраховане на аудиторію учнів 2-5 класів.

Ось ці скандальні задачки: «Хлопчик пише на паркані непристойне слово з 15 букв. На кожні три букви він витрачає по 62 сантиметри довжини паркана. Чи поміститься на паркані непристойне слово, якщо довжина паркана 3 метри 16 сантиметрів?». Інша ще більш ідіотична: «У красеня Костика безмежно закохалися 50 дівчаток. 20 дівчаток побігли топитися у ставку, але їх витягнули рятівники, і вони закохалися в рятівників. 12 дівчаток пішли до аптеки купити отрути, але замість отрути їм продали зеленку, і вони розчарувалися в коханні. 7 дівчаток розлюбили Костика і безмежно закохалися в красеня Сергійка. Решта дівчаток твердо вирішили вийти заміж за красеня Костика, щойно він виросте. Скільки дівчаток мріє про те, щоб красень Костик якнайшвидше виріс?»

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися