Львівщина

В Івано-Франківську львів’янка організувала порнобізнес

12 листопада 2016, 09:51
0
0
Сподобалось?
0

В Івано-Франківську жителька Львова організувала порнобізнес. Жінка незаконно виготовляла, збувала й розповсюджувала відеопродукцію порнографічного характеру. Про це пише Zik.

На Прикарпаття підприємлива львів’янка приїхала ще у травні цього року. Тут організувала студію з незаконного виготовлення відеопродукції порнографічного характеру. Для цього вона винайняла дві квартири та облаштувала кімнати комп’ютерною технікою: веб-камерами, ноутбуками, інтернет-зв’язком, які надали можливість розповсюдження порнографічної продукції в інтернеті, шляхом трансляцій через спеціалізовані інтернет-ресурси.

Організаторка порно-студії вступила у змову з співучасниками виготовлення, розповсюдження та збуту відеопродукції порнографічного характеру – двома жительками області 20-21-річного віку та зареєструвала їх в якості веб-моделей порночату в мережі Інтернет на створеному ними сайті під псевдоіменами. Дівчата демонстрували на камеру інтимні зони та імітувати клієнтам фізіологічний стан сексуальної активності. Під час обшуку за місцем знаходження онлайн-студій та за місцем проживання організатора вилучено 5 ноутбуків, системний блок, 5 веб-камер, мережеве обладнання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися