Рівненщина

Вбив бабусю і покинув помирати в комірчині

15 грудня 2014, 16:37
0
0
Сподобалось?
0

У міліцію зателефонував сільський голова села Любиковичі Сарненського району та повідомив, що 78-річна місцева мешканка Тамара довгий час не виходила на люди. Приїхавши на виклик, у зачиненій комірчині помешкання правоохоронці виявили труп старенької. Руки та ноги у жінки були зв'язані мотузкою. Тіло, становили оперативники, пролежало там майже місяць. За результатами розтину судово-медичний експерт встановив, що смерть могла наступити від загального виснаження організму та зневоднення.

Як з'ясували міліціонери, вбивцею бабусі є її 30-річний онук  Іван. Зловмисника знайшли за кілька годин у сусідньому селі. Спілкуючись із правоохоронцями, він розповів,що того дня Тамара отримала пенсію,  він прийшов до неї напідпитку, вимагав гроші. Коли ж пенсіонерка відмовила, силоміць забрав із її кишені 1500 гривень. Коли ж бабаця пригрозила, що поскаржиться сільському голові - зв'язав її і закрив у комірчині. Пропивши вкрадені гроші, за кілька днів знову повернувся до оселі, однак не для того, щоб відкрити жінку, а щоб вичистити решту заощаджень..

Як розповів начальник Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області Володимир Міщеня, за умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, незаконне позбавлення волі, крадіжку та грабіж було відкрите кримінальне провадження. Наразі Івану оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, судом йому обрано запобіжний захід - тримання під вартою. За вчинення таких дій онукові загрожує позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися