На Рівненському полігоні відбулися військові змагання серед школярів
Рівненщина

На Рівненському полігоні відбулися військові змагання серед школярів

31 травня 2015, 16:35
0
0
Сподобалось?
0

На Рівненському військовому полігоні завершився  обласний етап дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Джура». Його учасники – старшокласники шкіл Рівненщини – упродовж трьох днів долали смуги перешкод, демонстрували навики крокування, знання з історії та безпеки життєдіяльності, практичні вміння надавати першу медичну допомогу, змагалися у перетягуванні линви, розбиранні та збиранні автомата, різних типів мін, гранат, стрільби з автомата. Крім цього, команди школярів взяли участь у грі, під час якої, зробивши трьохкілометровий марш-кидок та подолавши ряд перешкод, захоплювали наданий військовими бронетранспортер та переміщалися на ньому до заданого пункту.

За даними прес-служби управління освіти Рівненської ОДА, в обласному етапі дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри взяли участь 12 команд з Березнівського, Гощанського, Рокитнівського, Радивилівського, Рівненського, Здолбунівського, Корецького, Костопільського, Млинівського районів та Дубного. У підсумку,  переможцями визнано команду  Березнівського району, команда з Дубного – посіла друге місце, з Костопільського району – третє.

А коли у польовому таборі стихали військові та спортивні баталії, до справи бралися кашовари, які демонстрували вміння приготування козацьких страв та їх презентацію. За оцінкою суддів, кращі кашовари навчаються у Дубному та Млинівському районі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися