На Рівненщині сільська медичка шукає зниклих та пророкує заміжжя
Рівненщина

На Рівненщині сільська медичка шукає зниклих та пророкує заміжжя

8 серпня 2020, 16:01
2
6
Сподобалось?
6

Цю дивовижну жінку добре знають глибоко віруючі люди Рівненщини. Вона живе у невеличкому селі, проте до неї по поради з’їжджаються навіть з віддалених міст. Надія Романівна запевняє, що з допомогою підказок, які отримує від Бога, дає відповіді на всі запитання, що хвилюють людину!

Віщі сни побачила 30 літ тому

Ще донедавна вона працювала фельдшеркою – не одне десятиліття рятувала людські тіла. У селі відгукуються про Надію Романівну як про дуже добру медичку. А потім дізналися, що в жінки відкрився ще один дар.

– Як я прийшла сюди працювати, практично й молитви «Отче наш» не знала, – зізнається жінка. – Але пішла до церкви, там збиралися старші жінки, які проповідували слово Боже. Я зрозуміла: щоб увійти у Царство Небесне зі своїм родом, треба працювати. Бо спасенні лише ті, які послані спасти когось.

Відтоді у жінки почалися пророчі видіння та сни – з 1992 року. Ними почала ділитися з іншими людьми. Й стали до Надії Романівни приходити не лише знайомі, а й чужі люди, аби почути пророчі слова для себе.

Говорить мовою Ісуса

– Яким чином ви отримуєте інформацію? – запитую у медички.

І вона починає говорити.

 Про силу молитви моєї бабусі, яка є заступницею на небі (а в нас – священницький рід по її лінії!), про те, що я мотаюся між двома роботами (а це ж справді так), про інші речі, про які майже ніхто не відає. Звідки їх знати простій сільській жінці, яка вперше мене бачить? Аж раптом після слів «Аве, Отче, алілуя», линуть фрази невідомою мені мовою. Далі – знову українською. Від здивування я перепитала:

– Якою мовою ви щойно мені розповідали?

– Я не знаю, – щиро відповіла жінка. – Ці слова самі йдуть мені. А потім переклад. Моя подруга з Кузнєцовська (нині Вараш – авт.) Оксана Іванівна детально записувала мої пророцтва і возила в Київ у якийсь інститут мов. І їй дали відповідь, що мова, якою я проповідую, арамейська.

Це мова… Ісуса Христа. Нею розмовляв Спаситель під час свого проповідування.

Коронавірус – вірус любові?

Від почутого мурахи біжать по тілу. Арамейська була мовою великих розділів біблійних книг Даниїла та Езри, а також однією з мов Талмуду (великий кодекс релігійно-юридичних правил життя євреїв).

Сьогодні арамейську мову у світі знає небагато науковців. Адже відколи її з повсякденного життя витіснила арабська, мова Христа майже канула в забуття. Хіба, залишки діалектів арамейської мови зберегла айсорська (новосирійська) мова. І її точно не вивчала Надія Романівна.

– Але все-таки: звідки у вас такі знання? – далі випитую.

– Я просто маю дар Святого Духа вістити (проповідувати – авт.), – пояснює. – Так Бог мені відкрив.

Не так давно жінка почала записувати пророцтва, що йдуть їй. Й упорядкувала вже цілу книгу «Вічне життя на землі». Є у ній пророцтво про коронавірус. Він описаний, як... вірус любові.

– Через коронавірус Господь нам показав нашу недовіру до Нього. Він виклик дав Землі, – пояснює Надія Романівна. – Це наша вина: якби ми вірили, так як треба, цього б не було. Вірус – це слово, а легені – скарбниця Духа. Наші легені борються з вірусом, бо ніколи ще слово (а слово – це Бог, любов) не проникало до них у такій надзвичайній силі. Лише віра серця здатна вилікувати їх. Стабільно має бути віра і любов до усіх.

Жінка переконана: хворого повинні лікувати не тільки медики, а й люди духовні.

– Це можуть бути священники, проповідники, монахи, – каже. – Вони мають привести людину до єдиного Бога. Коли вона цього досягне, хвороба зникне. Будь-яка!

У всьому Надія Романівна бачить духовне начало. Каже: корінь будь-якого пізнання – Біблія. Й що Земля притикається на одну точку – десять заповідей Божих.

– Як я довго не записую пророцтва, які мені йдуть, Бог мене карає (щось зі знайомими чи близькими стається). Тоді я Йому кажу: «Все-все, я здаюся, буду писати!» Сідаю й продовжую книгу.

Знаходить згуби, бачить майбутнє

З якими тільки проблемами не приходять до медички! Хтось бідкається через хвороби свої чи родичів, хтось через вінець безшлюбності дітей, хтось – через втрату родинних зав’язків, грошей чи іншу згубу. І кожен залишає дім Надії Романівни з порадою. Доброю чи сумною – по-різному буває.

– Мені йде відповідь на питання, яке найбільше хвилює людину, і відразу порада духовна, – пояснює.

– А буває, що людина до вас приїхала з просьбою, а відповіді нема? – цікавлюся.

– Не буває. Навіть коли з людиною по телефону розмовляю, пророцтво для неї приходить в думках. Воно, як правило, про майбутнє, але може бути зв’язане і з минулим, щоб було достовірно підтверджено, що то є істина.

– Чи відчуваєте лихих людей, з недоброю енергетикою?

– У Бога немає поганих людей. Ми всі для нього потрібні. Кожна енергетика – це сила Бога. Бог-дух завжди оправдує людину, які б вона не зробила вчинки на землі. Коли настане життя вічне, все обнулиться. Пам’ятайте: наші гріхи знищуються тоді, коли ми прощаємо інших.

«Україна буде державою всесвітнього значення»

Йдуть сільській медичці пророцтва і про Україну.

– Нас жде прекрасне майбутнє, – запевняє. – Україна стане однією з держав все­світнього значення. Це може бути і завтра, і через 50 років, точно не скажу. Але буде.

– Але ж зараз стільки горя нам приносить війна…

– Війна – випробування. Це вимір добра і зла. І обидва – від Бога. Через зло, послане людині, Він нас випробовує, дає відчути погане, щоб ми цінували хороше. Взагалі, війнами, сильними змінами в атмосфері Землі, вулканами, хворобами має ознаменуватися другий прихід Христа.

Надія Романівна виховала чотирьох синів. Каже, діти дослухаються до її порад, хоч і не є учасниками такого духовного підйому, як мама. А чоловік Михайло, на жаль, вже помер. З цією великою втратою жінка досі не може змиритися, хоч минуло вже майже сім років. Каже, він часто приходить у видіннях, дає якісь особисті настанови. Зробити світлину з нею жінка не погодилася, мовляв, Михайло категорично заборонив це робити...

І нагадує слова пророків: оновлена земля буде – без смерті, без крику, без плачу...

Наталія КРАВЧУК



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Промiнь
    Промiнь

    Господи,i це треба таке дурне писати!!!!! Якi можуть бути пророцтва???? 21 вiк на дворi!!!!! Стидно читати.....

    8 серпня 2020, 16:50
    Відповісти
  • Юлия
    Юлия

    Маю потребу в даному служінні. Може хтось знає номер телефону цієї жіночки?

    12 листопада 2020, 14:09
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися