Тернополянин три роки не міг розлучитися з незнайомкою
Тернопілля

Тернополянин три роки не міг розлучитися з незнайомкою

24 грудня 2022, 16:04
0
0
Сподобалось?
0

Неймовірна історія трапилася на Тернопільщині. У 2019 році Богдан подав документи, щоб одружитися зі своєю коханою. Але отримав відмову: у його паспорті вже стоїть «штамп»! Виявляється, він жонатий ще з 2008 року!

Як так сталося, що Богдан, пропонуючи руку і серце нареченій, навіть не здогадувався, що давно жонатий?! Виявляється, коли він виїжджав за кордон, хтось в Україні вкрав його паспорт. Шахрай переклеїв фото і на підроблений документ зареєстрував шлюб. А тернополянин, не знаючи цього, після повернення додому подав заяву про втрату паспорта.

Свою законну дружину Ірину Богдан вперше побачив у суді. Вона ж і заявила, що виходила заміж за іншого. Після реєстрації шлюбу подружжя взяло прізвище жінки. Але два роки тому пара офіційно розлучилася. Ірина надала фото свого колишнього чоловіка. Проте суд не задовольнив позов про розірвання шлюбу. Тоді Богдан подав апеляційну скаргу, пояснивши, що підпис в актовому запису про шлюб ставив не він. Це згодом підтвердила і почеркознавча експертиза. Оскільки факт відсутності нареченого – позивача Богдана – під час реєстрації шлюбу відповідачка визнала у суді першої інстанції, її представник – в апеляційному суді, а підпис в актовому записі про шлюб належить не йому, колегія суддів дійшла висновку, що апеляційну скаргу слід задовольнити. Нарешті шлюб між тернополянином Богданом та незнайомкою Іриною визнано недійсним.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися