На Вінниччині вкрали... двох дельфінів вартістю 200 тисяч євро!
Вінничина

На Вінниччині вкрали... двох дельфінів вартістю 200 тисяч євро!

6 травня 2016, 22:18
0
0
Сподобалось?
0

З дельфінарію, розташованого у приміщенні санаторію «Поділля» в м. Хмільник Вінницької області, в ніч на п’ятницю викрали двох дельфінів. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на начальника відділу комунікацій Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Анну Олійник.

«До поліції в м. Хмільник звернувся приватний підприємець – власник тварин – із заявою про те, що в ніч на п’ятницю з орендованого ним басейну в санаторії «Поділля» зникли два дельфіни. Повідомлення внесене до ЄРДР, відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 КК України – крадіжка в особливо великих розмірах», — повідомила Олійник.

Розпочато досудове слідство, у ході якого правоохоронці отримали інформацію про можливе місце перебування викрадених тварин. Наразі цю інформацію перевіряють.

Орієнтовна вартість викрадених тварин може перевищувати 200 тисяч євро. Зокрема, йдеться про червонокнижних дельфінів-афалін, яких власники утримували в орендованому критому басейні місцевого санаторію з комерційною метою.

Правоохоронці неофіційно озвучують версію, що причиною зникнення тварин може бути затяжний конфлікт між власниками санаторію, які намагаються виселити дельфінарій через аварійний стан приміщення, та орендарем. І що до нічної крадіжки у басейні санаторію жили й інші дельфіни, але молодих тварин напередодні інциденту начебто вивезли самі власники.
Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися