На Волині лікарі врятували хлопчика, який не дихав 7 хвилин
Волинь

На Волині лікарі врятували хлопчика, який не дихав 7 хвилин

17 жовтня 2014, 15:07
0
0
Сподобалось?
0

У селі Уховецьк Ковельського району стався нещасний випадок - півторарічний хлопчик Єгор впав у ставок, що знаходиться поблизу його будинку і тривалий час перебував під водою. Коли батьки дістали малюка з води, той уже був без свідомості і не дихав.

Родичі Єгорка одразу ж викликали швидку допомогу. Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги відправив до місця пригоди одразу дві карети швидкої - реанімобіль з Ковеля та фельдшерську бригаду з Поворського пункту екстреної медичної допомоги, повідомляє «Під прицілом».

Реанімобіль з Ковеля до Уховецька прибув за 7 хвилин і увесь цей час дитина не дихала. Лікарі почали надавати першу медичну допомогу, виміряли рівень кисню у крові і провели реанімаційні заходи. Зі кілька хвилин Єгорчик почав дихати, хоча й не опритомнів.

Малюка одразу ж госпіталізували.

Головний лікар Волинського обласного центру екстренної медицини Олег Куц повідомив, що хлопчик пережив клінічну смерть, а врятувати його вдалося завдяки лікарю швидкої Завгородньому С.П. Наразі стан півторарічного Єгорка важкий, але він уже прийшов до тями і наразі перебуває в реанімаційному відділенні Ковельської центральної лікарні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися