Колектив «Волиньгазу» подарував автомобіль бійцям ДУК, які вирушили на оборону Донецького аеропорту
Волинь

Колектив «Волиньгазу» подарував автомобіль бійцям ДУК, які вирушили на оборону Донецького аеропорту

17 листопада 2014, 11:24
0
0
Сподобалось?
0

ПАТ «Волиньгаз» відгукнулося на прохання бійців Добровольчого українського корпусу та подарувало для потреб солдатів легковий автомобіль «Audi A4». На цьому авто бійці ДУКу відправилися на схід у гарячі точки Донецької області. Автомобіль буде служити в першу чергу для потреб бійців, які захищають позиції Донецького аеропорту, так званих «кіборгів».

Боєць ДУКу на псевдо Караван пояснює: легкове авто необхідне для мобільних операцій та транспортування боєприпасів, продуктів, одягу.

«Ми мали потребу саме в такому легковому автомобілі. У нас є в користуванні джипи, буси, інша техніка. Але в зоні дії АТО є невеликий відрізок дороги, який є відкритий і, відповідно, легко прострілюється. Там потрібно пересуватися на великій швидкості, аби підвезти патрони, їжу, питну воду», - пояснює боєць Караван.

За традицією перед відправкою вояків благословили священики. Добровольців проводжали рідні та близькі.   

Це вже не вперше, коли волинські газовики допомагають бійцям, які сьогодні відстоюють українську державність. Працівники товариства, перерахувавши у вересні одноденний заробіток, зібрали близько 100 тисяч гривень для забезпечення міжсезонним одягом бійців добровольчого батальйону «Айдар», у якому воює 70% волинян та 80-ї ОАМБ. Окрім цього кошти направили для фінансування лікування поранених працівників ПАТ «Волиньгаз», які були мобілізовані.

Нині акція продовжується, і кошти, зібрані в листопаді, планують також адресно спрямувати для лікування та забезпечення працівників ПАТ «Волиньгаз», які брали участь в АТО.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися