Європа надасть волинській міліції 38 позашляхловиків з сучасним обладнанням
Волинь

Європа надасть волинській міліції 38 позашляхловиків з сучасним обладнанням

22 листопада 2014, 22:21
1
0
Сподобалось?
0

19-21 листопада делегація волинської міліції на чолі з начальником УМВС України у Волинській області полковником Петром Шпигою за погодженням з Міністерством внутрішніх справ перебувала у Польщі. У місті Замость наші правоохоронці зустрічалися з польськими колегами. Річ у тім, що міліція Волині і поліцейська комендатура Замостя є партнерами у програмі транскордонного співробітництва «Україна-Польща-Білорусь». В його рамках поліція Замостя та міліція Волині отримали допомогу від ЄС в забезпеченні сучасним транспортом.

Як розповів Петро Шпига, реалізація цього проекту розпочалася кілька років тому і нині дійшла до завершальної фази. Поліція Замостя вже отримала від Євросоюзу 45 сучасних автомобілів-позашляховиків «Рено Дастер». Скоро 38 таких машин надійдуть на Волинь на потреби обласної міліції.

- У наших умовах важливо, що ці машини мають підвищену прохідність. Крім того вони забезпечені сучасним устаткування для роботи на місці ДТП, експертів та слідчо-оперативних дій, - зазначив Петро Шпига.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • это
    это

    подачка за погибших селюков ради евроколонизации

    23 листопада 2014, 09:31
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися