Лучанин-зрадник Тимощук вигадав бабцю, щоб отримати паспорт країни ЄС
Волинь

Лучанин-зрадник Тимощук вигадав бабцю, щоб отримати паспорт країни ЄС

29 травня 2023, 22:45
0
1
Сподобалось?
1

Скандальний футболіст з Луцька і колишній капітан збірної України з футболу Анатолій Тимощук намагався за допомогою підроблених документів отримати паспорт громадянина Румунії. Про це повідомляє портал ТСН з посиланням на власні джерела.

Тимощук нібито подав до міграційної служби Румунії пакет документів, в якому намагався довести, що його бабуся народилася в 1929 році на Чернівцях, тоді це була територія Королівства Румунії. Правда, журналісти стверджують, що в українських реєстрах такої родички у екс-футболіста немає в принципі.

«Ну, які румуни, ви що? У нього одна бабуся живе в квартирі над батьками Толіка. До цього жила в Нововолинську, бо Дід Шахтар. Всі з Волині», – стверджує колишня дружина Анатолія Надія Навроцька.

Поки невідомо, яке рішення з приводу паперів прийняла румунська влада, проте, за українським законодавством, Тимощуку загрожує кримінальне переслідування за підробку документів.

Анатолій Тимощук під час війна продовжує жити і працювати у Росії у пітерському «Зеніті», повномасштабне вторгнення російських окупантів на свою рідну землю прокоментував словами «не все так однозначно».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися