Жіночу консультацію у Луцьку не закриватимуть
Волинь

Жіночу консультацію у Луцьку не закриватимуть

5 грудня 2014, 12:23
0
0
Сподобалось?
0

У деяких волинських інтернетресурсах з'явилися публікації про закриття жіночої консультації при Луцькому клінічному пологовому будинку. Ця інформація викликала величезний резонанс. У соціальних мережах відбувалися гострі дискусії.

І ось реакція міської влади. Як повідомляє відділ інформаційної роботи муніципалітету, Луцький міський голова Микола Романюк зобов'язав скасувати наказ управління охорони здоров'я від 19 листопада 2014 року № 82/17-3 «Про забезпечення надання медичної допомоги акушер-гінекологами ЦПМСД».

Мова йде про документ за підписом начальника управління охорони здоров'я про наближення акушерсько-гінекологічної допомоги за місцем проживання у межах пішохідної доступності в центрах первинної медико-санітарної допомоги міста.

Цей наказ викликав неоднозначну реакцію серед населення міста та неповне розуміння його змісту. Тож міський голова Микола Романюк зобов'язав начальника управління Федора Кошеля провести роз'яснювальну роботу серед населення про можливість таких нововведень та вказав на недопустимість у подальшому прийняття одноосібних рішень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися