Люстрованому екс-волинському міліціонеру понаписували матюків у посвідченні учасника АТО
Волинь

Люстрованому екс-волинському міліціонеру понаписували матюків у посвідченні учасника АТО

11 лютого 2015, 19:17
1
3
Сподобалось?
3

Сьогодні у Волинському окружному суді відбулося друге слухання за позовом колишнього першого заступника начальника Житомрського УМВС Михайла Руденка до Міністерства внутрішніх справ про незаконне звільнення з органів за законом про очищення влади. Сьогодні сам позивач у суд не з’явився. Його інтереси представляв адвокат Петро Полячук. Слухання справи тимчасово призупинено до того моменти, поки Конституційний суд України не розгляне конституційність окремих положень Закону України «Про очищення влади».

Нагадаємо, що під час Євромайдану Михайло Руденко працював на посаді першого заступника начальника – начальника слідчого управління УМВС України у Волинській області і порушував кримінальні справи проти активістів за умовними приводами, зокрема за привселюдне знищення портрета Януковича. Після Революції Гідності Михайло Михайлович намагався втриматись у волинській міліції, не зважаючи на протидію революційних та інших громадських організацій. Та зрештою, його таки перевели на аналогічну посаду на Житомирщину.

Тож не дивно, що судові засідання по справі Михайла Руденка у Луцьку супроводжувалися й присутністю громадських активістів. Сьогоднішнє засідання не обійшлося без скандалу. Представник Руденка у суді пред’явив як доказ відмінної служби свого клієнта його посвідчення учасника АТО (Руденко кілька тижнів працював керівником великої зведеної слідчо-оперативної групи на звільнених від сепаратистів територіях Донбасу). Проте ним якимось чином заволоділи присутні у залі активісти і зіпсували його написами «Х…ло».

https://www.youtube.com/watch?v=Jhsimn5Pvt8&feature=youtu.be


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Jazzy
    Jazzy

    Якщо мене не підводить пам"ять, то працівники СБУ, МВС і т.д. відбувши в зону АТО по відрядженню, учасника АТО не отримують!!! PS: посвідчення учасника АТО (Руденко кілька тижнів працював керівником великої зведеної слідчо-оперативної групи на звільнених від сепаратистів територіях Донбасу А це значить! Був він у відрядженні, та як простий мент, отримував зізнання з сепарів, які затримали та привезли йому у кабінет справжні АТОШНИКИ, які можливо все життя будуть добиватись цього статусу(((((((((

    11 лютого 2015, 21:16
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися