Волонтери порозумілися з керівництвом Волинської митниці щодо оформлення техніки для АТО
Волинь

Волонтери порозумілися з керівництвом Волинської митниці щодо оформлення техніки для АТО

16 березня 2015, 23:48
0
2
Сподобалось?
2

Сьогодні у Луцьку відбувся брифінг ТВО начальника Волинської митниці Андрія Андрейківа. На нього завітали представники волонтерських ініціатив Волині й підняли тему щодо проходження через кордон автотранспорту, який волонтери везуть для потреб АТО. Як відомо на останніх вихідних на Ягодинській митниці трапився інцидент. Пункт пропуску з українського боку був заблокований волонтерами протягом чотирьох годин, оскільки через бюрократичні процедури ніяк не вдавалося «перетягнути» через кордон два дуже потрібні на передовій автомобілі та десяток потриманих позашляховиків.

«Про прохождження волонтерських автомобілів та вантажів сьогодні цілий день проговорили майже з усіма зацікавленими сторонами. В тому числі разом з Панасюк Олексій, взяли участь у прес-конференції ТВО начальника Волинської митниці Андрія Андрейківа. Знайшли розуміння ситуації у губернатора Волині Володимира Гунчика, а також у відповідних служб.
Думаю, на завтра «народимо» певний документ із врахуванням побажань та вимог як волонтерів, так і митників, прикордонників та влади. Поки внесуться зміни до Законів, автомобілі та вантажі для української армії таки повинні в’їжджати до нас», - розповів про результати зустрічей з представниками влади та відповідних органів волонтер з Володимира-Волинського Костянтин Зінкевич.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися