У Луцьку збудують ще одне повноцінне футбольне поле
Волинь

У Луцьку збудують ще одне повноцінне футбольне поле

7 травня 2015, 11:42
0
0
Сподобалось?
0

Члени виконавчого комітету міської ради прийняли рішення про дозвіл на проведення благоустрою території футбольного поля на вулиці Глушець, 3, запропоноване управлінням містобудування та архітектури міської ради.

Начальник управління Леонід Герасимюк повідомив, що проектна пропозиція благоустрою футбольного поля розроблена Волинською філією науково-дослідного та проектно-вишукувального інституту «НДІпроектреконструкція» та погоджена департаментом містобудування Луцької міської ради у вересні 2010 року.

Депутат міської ради Микола Дендіберін розповів, що це поле будується вже 34 роки. Він на добровільних засадах протягом багатьох років здійснював там благоустрій. За його сприяння було встановлено на схилі бетонні сходи, видалено чагарники та зібрано і вивезено півтори машини сміття. Микола Дендіберін має наміри й надалі підтримувати в належному стані поле, вже цього року за власні кошти придбав триста кілограмів трави для футбольного поля, де мають бажання займатися спортом 220 дітей.

Коли постало питання виконання складніших етапів благоустрою, тобто встановлення огорожі навколо поля та вагончика для перевдягання юних спортсменів, виникла потреба прийняття рішення про дозвіл, яке було підтримане членами виконавчого комітету.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися