На Волині знешкодили 100-кілограмову бомбу
Волинь

На Волині знешкодили 100-кілограмову бомбу

15 червня 2015, 16:57
0
0
Сподобалось?
0

У лісосмузі поблизу села Валер’янівка Рожищенського району місцеві жителі, збираючи чорниці, помітили підозрілий залізний предмет округлої форми, що наполовину стирчав із землі. Підозрюючи, що це може бути якийсь вибуховий пристрій, люди не стали його зачіпати, а одразу ж зателефонували за номером «101». На місце події прибула група піротехнічних робіт аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення УДСНС України у Волинській області. Оглянувши знахідку, вони встановили: це фугасна авіаційна бомба ФАБ-100. Небезпечна знахідка вагою 100 кілограмів пролежала у землі від часів Другої Світової війни, інформують у ДСНС області.

Фахівці транспортували вибухонебезпечний предмет на спеціальний майданчик та знешкодили його. Крім того, рятувальники оглянули суміжну територію, де була виявлена знахідка, та констатували: більше боєприпасів тут немає.

Рятувальники звертають увагу громадян: натрапивши на небезпечну знахідку, варто бути максимально обережними: за жодних обставин не зачіпати підозрілі предмети, а негайно повідомити Службу Порятунку за номером «101».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися