Волинські бійці-добровольці не засуджують дії «Правого сектору» і вимагають відставки Авакова
Волинь

Волинські бійці-добровольці не засуджують дії «Правого сектору» і вимагають відставки Авакова

14 липня 2015, 22:53
1
0
Сподобалось?
0

Події, які сталися 11 липня у Мукачевому викликали безліч емоцій та знайшли як прихильників так і противників. Луцькі представники добровольчих формувань теж висловити свою точку зору стосовно ситуації в Закарпатській області.

Бійці однозначно підтримують добровольчий рух, але водночас проти використання зброї в мирних населених пунктах. Але ще більше вони проти свавілля і корумпованості системи, яка все це допустила. З одного боку бійці не захищають правий сектор, але й не засуджують. Кажуть,  добровольці взяли до рук зброю аби дати відсіч. За їхніми словами, вони б вчинили так само і завжди будуть на стороні тих хлопців, з якими разом воювали.

Також був зачитаний лист, написаний бійцями АТО в якому зазначалося, що головним ворогом є корупція у владі, відсутність реальних реформ та призупинення люстраційних процесів, що в сумі провокує виникнення ситуацій, подібних, що стались на Закарпатті. В листі було сказано і про неврегульованість статусів учасників АТО та недостатність соціальної допомоги з боку влади. На цьому грунті представники добровольчих батальйонів та волонтерів вимагають відправити у відставку керівництво правоохоронних органів Закарпатської області та звільнити з посади міністра МВС Авакова.

Олена РАЦКЕВИЧ, м. Луцьк


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • а що то за один, сидить в цивільному піджачку? теж щось вирішує?

    15 липня 2015, 20:31
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися