Фото http://ar.volyn.ua/
Волинь

«Радикальний» цирк у міськраді: чоловік роздягнувся і помився у тазику перед сесійною залою

29 липня 2015, 17:36
0
0
Сподобалось?
0

Цирк, інакше не скажеш, можна було сьогодні спостерігати у приміщенні Луцької міської ради. До муніципалітету прийшов активіст «Радикальної партії Олега Ляшка» (судячи з футболки, яка була на чоловікові) Ілля Токаренко, і влаштував собі «банний» день. Тазик, мочалку і миючі засоби він прихопив з собою. Хотів прорватися у сесійну залу, де тривала сесія, але чоловіка туди не пустили. Тож він розташувався на шкіряному дивані у передпокої.

Таким чином чоловік протестував проти відсутності гарячого водопостачання у Луцьку. Через багатомільйонні борги населення та комунальних підприємств за газ міська влада пішла на такий крок. Гарячої води не буде мінімум до серпня.

Чоловік, який прийшов митися до міської ради, оголосив про свій намір заздалегідь у соцмережах і закликав бажаючих приєднатися до нього. На цю пропозицію пристала активістка "Правого сектора" Оксана Марищук.

Поспілкуватися з «протестантом» у процесі миття прийшов заступник міського голови Тарас Яковлєв. Він розповів, що мешкає на ДПЗ, де теж немає гарячої води, тому, як і більшість лучан, в кого не встановлені колонки або бойлери, змушений гріти воду і приймати ванну за допомогою тазиків.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися