У новому навчальному році не відкриються 36 волинських шкіл
Волинь

У новому навчальному році не відкриються 36 волинських шкіл

3 серпня 2015, 19:26
0
0
Сподобалось?
0

Стан готовності волинської освіти до початку нового 2015-2016 навчального року обговорили на що понеділковій апаратній нараді у Волинській облдержадміністрації. За словами Людмили Плахотної - заступника начальника управління освіти і науки області, середній показник готовності закладів освіти до нового навчального року становить 90 відсотків. Найкраще підготовлені загальноосвітні навчальні заклади обласного підпорядкування. Дещо гіршою (85 відсотків) є готовність державних професійно-технічних навчальних закладів, переданих в обласне підпорядкування.

Станом на 30 липня на зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти області із загального і спеціального фондів бюджету використано понад 64 мільйони гривень.

Людмила Володимирівна також повідомила, що станом на 15 липня поточного року в районах області порушено питання закриття 36 і реорганізації 4 малочисельних шкіл. Попередня згода уже надана 5 громадами Ковельського району, також проблема стосується Турійського, Горохівського та Локачинського районів.

У новому навчальному році виникатимуть проблеми з підручниками. Зокрема, не вистачатиме нових букварів у Луцьку, Ковелі та Ківерцівському районі. Проте міністерство дозволяє використовувати буквар попередніх років видання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися