Вже завтра з «Волині» знімуть 6 очок?
Волинь

Вже завтра з «Волині» знімуть 6 очок?

21 січня 2016, 13:13
0
0
Сподобалось?
0

Як повідомлялося раніше, футбольний клуб «Волинь» через борги минулих років перед футболістами опинився у дуже скрутному становищі. Реагуючи на рішення міжнародних інституцій ФФУ пригрозила «Волині» зняттям очок, у разі невиплати заборгованих сум гравцям. Останню відстрочку для вирішення цієї проблеми лучанам дали до 17 січня. Клуб активно вів переговори з колишніми футболістами, щодо списання частини боргів, які включають у себе штрафні санкції та різного роду компенсації. На жаль, зрушити ситуацію у позитивний бік не вдалося.

Як стало відомо «SportArena», у результаті вже у п'ятницю на «Волинь» чекають санкції у вигляді зняття шести очок. Це покарання, яке клуб отримає за невиплату боргу екс-нападаючому лучан македонцю Душану Савичу. Він грав у Луцьку у 2012-2013 роках. Після переходу в інший клуб Савич заявив про борг по зарплаті на суму більш ніж в 100 тисяч доларів і виграв у «Волині» в Спортивному арбітражному суді Лозанни.

За інформацією «SportArena» з джерела в Прем'єр-лізі, «Волинь» має ще кілька тижнів відстрочки, щоб вирішити інші проблеми і не бути покараною зняттям пунктів за решту заборгованості. В іншому випадку можна очікувати аналогічні рішення, як у випадку з Савичем. Причому в декількох приписах Лозаннського суду і ФІФА йдеться і про переведення команди в першу лігу...


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися