Ігор Палиця до самооборонівців: «Ви пожалієте... Морально»
Волинь

Ігор Палиця до самооборонівців: «Ви пожалієте... Морально»

10 лютого 2016, 14:57
1
0
Сподобалось?
0

Під час другого пленарного засідання позачергової сесії Волинської обласної ради стався конфлікт між представниками «Самооборони Волині» та головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею. Громадські активісти прибули під час перерви у роботі сесії, дізнавшись про кулуарне прийняття рішення щодо призначення двох представників до поліцейської кваліфікаційної комісії. Ними стали Сергій Кудрявцев та Олександр Тиводар. Кандидатури були внесені на розгляд профільної комісії в останній момент без достатнього обговорення. Несприйняття викликала персона Олексанра Тиводара – голови громадського формування «Варта порядку», яке пов’язують з Ігорем Палицею. Представники «Самооборони Волині» Сергій Рижков та Богдан Климчук наголосили на тому, що призначення членів кваліфкомісії відбулося закрито від громадськості. Зокрема представники організацій, які вийшли з Майдану, не змогли подати свої кандидатури. Розмова у якийсь момент перейшла на підвищені тони. Представники самооборони заявили, що до будівлі обласної ради мають підтягнутися ще активісти. На що Ігор Палиця вигукнув: «Хочете позмагатися?». Зрештою градус розмови дещо понизився і Ігор Палиця оголосив про продовження сесії. Також він звернувся до депутатів з проханням відмінити прийняте раніше рішення по кандидатурах у кваліфікаційну поліцейську комісію, з тим аби усі бажаючі могли подати свої кандидатури. Це рішення було проголосовано. Окремо Ігор Палиця звернувся до представників «Самооборони Волині».

- Не треба погрожувати блокуванням депутатів. Інакше ви самі потім пожалкуєте, - сказав Ігор Палиця.

- Як пожалкуємо? – перепитав Сергій Рижков.

- Морально, - парирував голова обласної ради.

Пізніше Ігор Палиця додав, що блокуваннями не можна вирішувати проблем. Якщо ж таке буде, то будуть заходи у відповідь. Зокрема реагуватиме поліція.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Тиводара пропихають...а воно не тягне,Тих хто з завьязаними пиками треба розігнати...то що були на майдані-ума не додає.

    10 лютого 2016, 16:18
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися