Фото Управління патрульної поліції Луцька
Волинь

У патрульній поліції Луцька змінився начальник, який хоче справедливості у судах

20 квітня 2016, 11:36
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні відбулося представлення нового начальника Управління патрульної поліції Луцька. Ним став лейтенант Олександра Вовченко, який до цього був командиром батальйону «копів». Він замінив на цій посаді старшого лейтенанта Антона Цюцюру, який очолював підрозділ з моменту його запуску, а нині переведений на аналогічну роботу у Кіровоград.

Представляти Олександра Вовченка у якості керівника колективу луцьких поліцейських прибув заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич. Він визнав роботу патрульної поліції Луцька однією з найкращих в Україні. Більше того, була озвучена інформація про те, що, за дослідженнями канадських експертів, лучани найбільше довіряють саме патрульній поліції, адже «копи» реагують на кожен виклик.

Сам Олександр Вовченко одним із пріоритетів у своїй роботі визначив налагодження співпраці з Фемідою. Бо й справді волинські суди скасовують чимало постанов патрульних, у тому числі досить резонансних, даючи можливість уникати покарання порушникам порядку. Як це, для прикладу, вже одного разу було з рівнеським міліціонером Олександром Волошиним, який любить «погуляти» у Луцьку, і двічі за місяць потрапляв у поле зору поліції.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися