Суддівське знущання над «Волинню» продовжилось і у матчі із «Зорею»
Волинь

Суддівське знущання над «Волинню» продовжилось і у матчі із «Зорею»

24 квітня 2016, 17:19
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» прибула до Запоріжжя на матч із претендентом на бронзові нагороди першості практично у найбільш бойовому складі. Нарешті до гри повернувся досвідчений форвард Анатолій Діденко, який нині є найрезультативнішим гравцем лучан, із тих, що лишилися у клубі. Але здобути перемогу лучанам завадила суддівська бригада.

«Зоря» – «Волинь» – 1:1

Голи: 0:1 – Діденко (31), 1:1 – Пауліньо (71).

«Зоря»: 30. М. Шевченко, 3. Сіваков, 5. Гордієнко (22. Любеновіч, 42), 6. Каменюка – к, 8. Танковський, 10. Ліпартія, 12. Рафаель, 20. Караваєв (2. Сухоцький, 78), 28. Будківський, 29. Тотовицький (11. Пауліньо, 63), 39. Опанасенко.

«Волинь»: 42. Неділько, 30. Гуменюк, 15. Жуніч, 24. Горопевшек, 4. Кравченко – к, 7. Герасимюк (47. Романюк, 74), 90. Богданов, 45. Шаповал, 9. Мемешев (89. Козьбан, 90+8), 94. Хомченко (18. Логінов, 64), 29. Діденко.

Вилучення: Сіваков (82 – друге попередження) – Горопевшек (57), Кварцяний (63).

Команда Віталія Кварцяного після зняття 18 очок сама уже ні на що давно не претендує, проте цього разу могла внести свої корективи у боротьбу за третю сходинку чемпіонату, в якій між собою конкурують «Зоря» і «Дніпро».

У цій грі лучани видали найкращий перший тайм у весняній частині сезону. «Зоря» а ж ніяк не була схожа на команду, яка б бодай на щось претендувала, не кажучи вже про медалі. Лучани зробили ставку на удари з середньої та дальньої відстаней, а також регулярно заробляла стандарти поблизу воріт суперника. Перший момент у «Волині» виник саме під час подачі кутового. На вістрі був Горопевшек, його удару головою зовсім трохи забракло точності, і «круглий» пішов над поперечиною. Чим далі, «Волинь» все більше розганялася і вже почала розігрувати атакувальні комбінації в один дотик. Одну з таких атак завершував Хомченко. Віктор, вриваючись у штрафний майданчик, елегантно обійшов оборонця «Зорі» і без замаху пробив. Голкіпер луганчан врятував свою команду і перевів на кутовий. Подачу від кута гравці «Зорі» ніби винесли, але на підборі знову зіграли лучани. М'яч літав туди сюди у штрафному майданчику луганчан аж доки, зрештою, Діденко буквально заніс його у сітку воріт номінальних господарів поля. Під завісу першого тайму ще Богданов не проти був записати своє прізвище на табло, але з його ударом зі штрафного впорався таки Шевченко.

Другий тайм «Зоря» розпочала дещо активніше, проте гостріше таки виглядала саме «Волинь». На 54-й хвилині супер-шанс відзначитись був у Горопевшека. Цей захисник завжди активно підключається до атак і загрожує воротам суперників з «повітря». От і цього разу Горопевшек з воротарського майданчика пробивав, але врятував «Зорю» Шевченко. Горопевшеку ніяк не щастить збільшити свій гольовий доробок у «Волині», нагадаємо, у попередньому турі київський арбітр Сергій Березка не зарахував два чисті голи у ворота «Карпат». На жаль, і цей матч не минувся без сюрпризів від футбольної Феміди. Ключовий епізод, який перевернув гру з ніг на голову стався на 57-й хвилині. Ліпартія рвався до воріт Неділька, уже у штрафному майданчику його почав наздоганяти Горопевшек. Зрозумівши, що програє у швидкості, Ліпартія вирішив падати, дочекавшись найменшого контакту із захисником. Горопевшеку просто не було куди діватися, і він уже просто перестрибував форварда «Зорі». Дніпропетровський арбітр Віталій Романов угледів тут пенальті, та ще й вирішив покарати Горопевшека червоною карткою! Віталій Кварцяний відреагував більш ніж емоційно саме на вилучення і навіть скомандував своїм футболістам залишити поле. Команда вже навіть зійшла з газону, проте головного тренера вмовив продовжити гру капітан «хрестоносців» Сергій Кравченко, який сьогодні святкує день народження. Коли емоції більш-менш вщухли, Ліпартія таки виконав 11-метровий, проте Неділько парирував цей удар (гравці «Зорі» п'ятий пенальті поспіль). Далі продовжився конфлікт між Віталієм Кварцяним та Віталієм Романовим, який закінчився вилученням тренера «Волині».

Тільки отримавши чисельну перевагу «Зоря» змогла перехопити ініціативу. Серія атак на ворота «Волині» завершилася голом. Пауліньо перед штрафним майданчиком лучан взяв гру на себе і невідпорно пробив. Шансів у Неділька було значно менше, ніж під час 11-метрового. Тиск «Зорі» тривав, але без явних загроз.

Під завісу матчу Віталій Романов вирівняв склади команд. Знову ж таки мала місце суддівська помилка, внаслідок якої друге попередження з нічого отримав Сіваков. Та навіть після цього лучани не знайшли вже в собі сил вирівняти гру. Луганчани ще одного разу таки могли розраховувати на гол. Любеновіч небезпечно виконав штрафний удар, з рикошетом від Діденка м'яч пішов над самісінькою поперечиною. Команди зіграли ще майже вісім компенсованих хвилин, проте рахунок лишився незмінним.

https://www.youtube.com/watch?v=rQoQ_VHaQD8


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися