«Волинь» не дуже хотіла, «Олександрія» зовсім не могла
Волинь

«Волинь» не дуже хотіла, «Олександрія» зовсім не могла

29 квітня 2016, 20:02
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» продовжила серію матчів з командами, які претендують чи то на бронзові нагороди, чи то на місце у єврокубках, і слід відзначити, виглядає не гірше за усіх претендентів на різні висоти. Матч з «Олександрією» не став виключенням. На цю гру команду виводив старший тренер Володимир Дикий, адже Віталій Кварцяний через хворобу змушений був через хворобу спостерігати за поєдинком по телевізору.

«Волинь» – «Олександрія» – 0:0

«Волинь»: 1. Шуст, 15. Жуніч, 13. Шабанов, 4. Кравченко – к, 14. Польовий, 7. Герасимюк, 90. Богданов, 9. Мемешев, 94. Хомченко (45. Шаповал, 46), 29. Діденко (38. Петров, 73), 47. Романюк (89. Козьбан, 34).

«Олександрія»: 24. Леванідов, 3. Микицей, 6. Леонов (7. Куліш, 79), 9. Пономар, 14. Полярус (21. Грицук, 46), 15. Запорожан – к, 25. Чеботаєв, 26. Шендрік, 27. Старенький (72. Козак, 41), 32. Імереков, 44. Банада.

Хоча перемога потрібна була гостям, активніше почали саме господарі поля. Інша справа, що атаки довго не приносили дивідендів у вигляді небезпечних моментів. Перша справжня загроза воротам Леванідова виникла лише на 18-й хвилині. Хомченко несподівано вийшов на побачення з голкіпером олександрійців, обіграв його, але забарився з ударом, почав обігрувати ще й захисників і, зрештою, віддав під удар Мемешеву. Але було уже запізно. З епізоду вдалося витиснути лише кутовий. Ще за кілька хвилин воротам гостей загрожував Діденко. У штрафному гостей досвідчений форвард корпусом «відтер» захисника і пробив у дальній кут. Олександрійцям пощастило, що «круглий» розминувся зі стійкою, адже Леванідов на удар навіть не зреагував. Витримавши стартовий натиск, на кілька хвилин оговталися й гості. Шуст врятував свої ворота після небезпечного удару Микицея головою, а потім Богданов ледь не став автором автоголу, перериваючи подачу від кутового. Перед свистком на перерву змінити рахунок міг Мемешев, але з району 11-метрової позначки пробив по горобцях.

Старт другого тайму теж був за лучанами. Богданов з лінії штрафного майданчика смачно приклався до м'яча, Леванідов у чудовому сейві парирував удар у самісінький нижній кут. Найкращий момент другого тайму у «Волині» мав Мемешев. Пробиваючи з гострого кута під голкіпером Редван поцілив у стійку. У цьому моменті також слід відзначити шикарний пас на хід Мемешеву від Богланова, який вимикнув з гри одразу трьох гравців «Олександрії» і вивів партнера практично на побачення з Леванідовим.

Буквально одразу після цього свій найкращий момент профукали й гості. Обрізка Кравченка перед штрафним майданчиком «Волині» відкрила прекрасні перспективи для Пономаря, але він занадто зблизився з Шустом, і голкіпер зумів парирувати удар нападника команди гостей.

Заключні 20-25 хвилин пройшли у значно зниженому темпі. «Волинь» помітно втомилася і перейшла до гри від оборони, зрідка вибігаючи вперед. У цих контрвипадах найближчим до взяття воріт був Шаповал - єдиний з когорти юних футболістів, який практично у кожному матчі виправдовує довіру тренерського штабу «Волині». «Олександрія» ж атакувала більше, але переважно позиційно і повільно. Це не ставило надзавдань перед обороною луцької команди. Напруга біля воріт Шуста виникала тільки під час стандартних положень. Тож матч логічно докотився до сухої нічиєї. Наприкінці зустрічі «Волинь» могла лишитися у меншості. Травму отримав Богданов, а всі заміни Володимир Дикий уже використав. Тож після надання медичної допомоги хавбек лучан таки знайшов у собі сили повернутися на поле і героїчно протримався до фінального свистка, причому не відбував номер, а ще й підключався до контратак.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися