Питання порятунку ФК «Волинь» вирішується на найвищому рівні, але радіти ще рано
Волинь

Питання порятунку ФК «Волинь» вирішується на найвищому рівні, але радіти ще рано

23 травня 2016, 15:30
0
0
Сподобалось?
0

Починаючи з минулого тижня в українських ЗМІ почала з’являтися інформація про те, що футбольний клуб «Волинь» попри взятий раніше курс на банкрутство, буде збережений. З власних джерел ми дізналися, що минулого тижня відбулася зустріч за участю кількох головних персон-акціонерів українського клубного футболу, яку ініціював власник «Дніпра» Ігор Коломойський. Зокрема, він висловив бажання зберегти ФК «Волинь», попри деякі заперечення з боку інших, не менш впливових, колег, його підтримав власник «Шахтаря» Ринат Ахметов.

Відповідно до напрацьованих домовленостей минулої п’ятниці виконком ФФУ прийняв таки рішення про продовження періоду атестації клубів прем’єр-ліги до 31 травня, з тим щоб умови ліцензування зміг виконати самобутній клуб з Луцька.

А тепер про реальні перспективи ФК «Волинь». Клуб не отримав будь-яких додаткових преференцій, і продовжити виступи зможе лише у разі вирішення боргової проблеми. Це може бути реструктуризація або повне погашення заборгованих сум. Відомо також, що інвестори, ФК «Волинь», які лишаються незмінними, готові повертати борги футболістам, але, знову ж таки, без додаткових стягнень у вигляді пені і штрафів, накручених різними судовими органами та арбітражними інстанціями. Раніше такий варіант не влаштовував потенційних отримувачів виплат. Що змінилося зараз? Фактично це останній шанс футболістів отримати належне їм за контрактами. Якщо ж вони не погодяться на компромісний варіант, то взагалі можуть не отримати нічого, адже ФК «Волинь» може піти за раніше запланованим сценарієм і збанкрутувати, поховавши з собою і всі боргові претензії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися