Футболку гравця «Олімпіка», який «вкрав» перемогу у «Волині», викинули за стадіон
Волинь

Футболку гравця «Олімпіка», який «вкрав» перемогу у «Волині», викинули за стадіон

30 липня 2016, 21:03
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьк повернувся великий футбол. Після фіаско у Дніпрі повертатися на рідний стадіон було непросто. Уболівальники очікували тільки перемоги. Оскільки розраховувати на підсилення кадрового потенціалу не доводиться через заборону трансферної діяльності, увесь тягар відповідальності за реабілітацію перед уболівальниками лягав на вихованців клубної школи ФК «Волинь».

«Волинь» – «Олімпік» – 2:2

Голи: 1:0 – Хомченко (19), 2:0 – Герасимюк (58), 2:1 – Поступаленко (72), 2:2 – Петров (90+7).

«Волинь»: 1. Кичак, 26. Никитюк, 24. Горопевшек, 22. Шаповал, 13. Шабанов, 9. Мемешев, 7. Герасимюк, 89. Козьбан, 20. Задерецький (48. Чепелюк, 46), 94. Хомченко (47. Романюк, 70), 99. Діденко – к (38. Петров, 50).

«Олімпік»: 1. Махаредзе, 3. Парцванія, 5. Барановський, 7. Драченко (8. Доронін, 46), 9. Гошкодеря (23. Нємчанінов, 68), 14. Поступаленко, 17. Шестаков, 20. Матяж, 24. Федорів (19. Корнєв, 73), 26. Петров, 32. Іллой-Айєт.

«Волинь» з перших хвилин прибрала ініціативу, але при цьому іскрометної гри не виходило. Гра точилася переважно між воротами і без моментів. В таких умовах лучани продемонстрували практично стовідсоткову реалізацію у першому таймі, використавши навіть те, чого могло не бути. Кичак від воріт щосили ввів м’яч вперед, Драченко уже перед штрафним майданчиком махнув повз «круглого» і дав шанс Хомченку, котрий дограв до останнього і вийшов на побачення з Махарадзе. Форвард «Волині» у знущальній формі переграв голкіпера, ще раз захисника і покотив м’яча у ворота. Уже перед свистком на перерву і гості нарешті награли на свій момент. Петров міг вийти на побачення з Кичаком, але просто легенько покотив йому у руки.

Другий тайм «Волинь» почала досить потужно і заслужено збільшила перевагу. Шабанов видряпав м’яча на бровці у центрі поля одразу у двох опонентів і проштовхнув далі на Мемешева. Редван одним фінтом проскочив ще двох оборонців і уже у штрафному майданчику відкинув під удар у район 11-метрової позначки. Тут із цілої групи гравців у білих футболках найспритнішим виявився Герасимюк і розстріляв напівпорожні ворота.

Достаній відрив у рахунку дещо розслабив лучан, чим швидко скористалися гості. Доки двоє футболістів «Волині» відбирали м’яча один в одного у центрі поля, цим скористалися гравці «Олімпіка» і провели швидку атаку. Перший удар прийняла на себе стійка воріт «Волині», а Поступаленко додав під поперечку над руками Кичака. Тренери гостей провели заміни, збільшивши кількість гравців групи атаки. При цьому непогані варіанти для контргри були у лучан. Вирішувати долю матчу міг би Сергій Петров, який виступає за «Волинь», але не зміг прийняти і обробити м’яч після шикарного пасу Романюка. А ось інший Петров, Кирило, який виступав у футболці «Олімпіка», став героєм матчу. Уже на останніх секундах компенсованого часу він зрівняв рахунок після подачі кутового і приніс своїй команді очко у Луцьку. На емоціях автор голу побіг до фан-сектору луцької команди і чомусь кинув туди свою футболку. Луцькі ультра не розгубилися і достойно оцінили жест. Футболку гравця «Олімпіка» як ганчірку викинули за межі стадіону.

https://www.youtube.com/watch?v=xxjMTm8PnsA


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися