Першу перемогу «Волині» у сезоні забезпечив авто гол
Волинь

Першу перемогу «Волині» у сезоні забезпечив авто гол

14 серпня 2016, 05:11
0
0
Сподобалось?
0

Обидві команди не виблискують на старті сезону. «Зірка» зайшла в еліту без суттєвого посилення з футболістами рівня першої ліги, а лучани через неможливість реєструвати трансфери не мають і цього. Тому «основу» складають колишні гравці «дубля» та команди 19-річних. У матчі проти команди з Кропивницького Віталій Кварцяний, не від хорошого життя, по максимуму задіяв те, що виховала школа ФК «Волинь» за останні роки.

Гол: 1:0 – Баєнко (73 - автогол).

«Волинь»: 1. Кичак, 47. Романюк, 24. Горопевшек, 22. Шаповал (97. Дудік, 70), 26. Р. Никитюк, 9. Мемешев, 7. Герасимюк – к, 48. Чепелюк, 94. Хомченко, 59. Я. Деда (20. Задерецький, 46), 38. Петров (65. Тетеренко, 73).

«Зірка»: 44. Паст, 7. Гавриш (99. Локтіонов, 75), 8. Лупашко, 9. Щедрий, 11. Бацула, 14. Сітало, 18. Кучеренко, 21. Загальський (24. Зубков, 68), 29. Баєнко, 55. Ковальов, 95. Попов (26. Білоног, 71).

Відверто кажучи, перший тайм у виконанні луцької юні засмутив. Якби трохи везіння гостям, то на другу половину гри уже б можна було і не виходити. «Зірка» створила 4-5 залізних моментів. Чого тільки варті два удари у поперечину від Гавриша та Попова, особливо красивим був постріл останнього. Загальський небезпечно бив зі штрафного. Загрожував воротам Артем  Щедрий. В обох випадках врятував лучан Кичак. А під завісу тайму голкіпер «Волині» ще й не дав Гавришу реалізувати вихід один на один. При цьому всьому лучани нічого не створили.

У другому таймі «Волинь» дещо додала. Але атаки не були аж настільки гострими, щоб команда Кварцяного могла розраховувати на перемогу. Матч котився до логічної нічиєї, але Фортуна повернула лучанам боржок за втрачену на останніх секундах перемогу у попередньому домашньому поєдинку з «Олімпіком». Оборонець «Зірки», намагаючись випередити Юрія Тетеренка, пасував Кичак, розкішним ударом головою поклав м’яча під штангу власних воріт. Отож, це явно був не день команди з Кропивницького. У лучан ще було кілька перспективних атак, але збільшити рахунок не вдалося.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=67&v=R8Q05LJ8GBc


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися