Волинь

У Луцьку грабіжники обстріляли поліцейський патруль

5 вересня 2016, 20:53
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку з травматичної зброї обстріляли патрульних поліцейських, які приїхали на виклик про пограбування. Про це повідомила керівник прес-служби патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук.

«Близько 4 години ранку правоохоронцям надійшов виклик про те, що на вулиці Винниченка, 51 невідомі особи намагаються злочинним шляхом потрапити у офіс. Піднявшись на 5 поверх, правоохоронці побачили осіб у балаклавах, які сиділи біля дверей. Невідомі відразу відкрили вогонь по патрульних з травматичної зброї та почали втікати вниз. Патрульні також дістали зброю та почали наздоганяти зловмисників. На вулиці один з інспекторів відчув біль в нозі», — йдеться в публікації.

Зазначається, що поліцейський отримав поранення правої ноги, ще одна куля влучила в стегно, третя – пробила полотно бронежилета. Його напарнику куля потрапила по козирку. Загрози життю інспекторів немає.

Крім того, на місці злочину правоохоронці знайшли ключі та різноманітні відмички, які зловмисники забули, втікаючи з місця події. Тут же були і ключі від авто. Пізніше правоохоронці виявили "Фольксваген Гольф", до якого ці ключі підійшли. Очевидно, цим авто бандити приїхали на справу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися