На Волині прибирали придорожні ліси і ліквідували 21 стихійне звалище
Волинь

На Волині прибирали придорожні ліси і ліквідували 21 стихійне звалище

31 жовтня 2016, 11:37
0
0
Сподобалось?
0

У рамках загальнообласної акції «Нехай ліс буде чистим!», що днями відбулася у державному підприємстві «Городоцьке лісове господарство» (Маневицький район) працівники підприємства спільно з учасниками шкільних лісництв та громадами сіл Нова Руда, Городок, Троянівка та Градиськ прибрали 30 кілометрів придорожніг лісосмуг. Під час робіт було ліквідовано 21 стихійне сміттєзвалище та вивезено загалом 58 кубічних метрів сміття. На жаль, прибирати довелося і на тих територіях, де цієї весни добряче попрацювали під час акції, організованої до Дня довкілля, інформують у прес-службі Управління лісового і мисливського господарства Волині.

Крім того, учасники акції озеленювали алеї, сквери, садиби лісництв, висадили понад 300 декоративних кущів та 250 саджанців дерев.

Організатори недаремно долучили до роботи школярів – Новорудської, Троянівської, Городоцької та Прилісненської ЗОШ. Діти, які цього дня власними руками піднімали та складали у мішки переважно пластикові пляшки, поліетиленові пакети та обгортки від їжі, залишені односельцями та «гостями», для себе однозначно зробили висновки: сміття завжди і всім необхідно доносити до смітника!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися