«Волиньбаскет» без грошей поїхав у Миколаїв і дав бій місцевому БК
Волинь

«Волиньбаскет» без грошей поїхав у Миколаїв і дав бій місцевому БК

5 листопада 2016, 03:05
0
0
Сподобалось?
0

Саме існування луцького баскетбольного клуба нині під питанням. Але, не зважаючи на фінансові труднощі, команда днями відправилася до Миколаєва, щоб зіграти одразу три матчі з місцевою командою – один у чемпіонаті та два на кубок.

Перша зустріч команд відбулася у рамках Суперліги і вдалася на славу. «Волиньбаскет» приїхав хоч і з порожніми кишенями, але за очками. Це засвідчив старт поєдинку, який був саме за лучанами. Лише трохи оговтавшись господарі майданчика вирівняли гру і перша чверть закономірно завершилася внічию. Найневдалішим для «Волиньбаскета» був другий 10-хвилинний відрізок. «Миколаїв» зиіг навіть піти у невеличкий відрив. Перед великою перервою табло зафіксувало рахунок 35:30 на користь господарів.

Відпочинок пішов луцькій команді на користь, вона зі скрипом, але потихеньку почала наздоганяти «Миколаїв». Справжній трилер розігрався в останні хвилини та секунди матчу. Спершу перевага миколаївців скоротилася до двох очок, а за 28 секунд до сирени рахунок став рівним – 60:60! Коли через 12 миколаївці знову вирвалися вперед, і врятувати «Волиньбаскет» міг лише три очковий кидок, за чотири секунди до сирени його вдало виконав Рудаков. Гра перейшла в овертайм. Тут уже лучанам просто забракло здоров’я. Додаткову п’ятихвилинку господарі виграли 15:9. Загальний рахунок склав 78:72 (18:18, 17:12, 12:14, 16:19, 15:9) на користь МБК «Миколаїв».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися