«Волиньбаскет» повернувся з берегів Дніпра з двома розгромами
Волинь

«Волиньбаскет» повернувся з берегів Дніпра з двома розгромами

18 грудня 2016, 01:40
0
0
Сподобалось?
0

Потроху добігає кінця регулярний чемпіонат України з баскетболу. Луцький «Волиньбаскет» здійснив один з останніх виїзних вояжів у нинішньому сезоні, зігравши одразу два матчі на берегах Дніпра.

Першу зупинку «лицарі» зробили у столиці, щоб поміряться силами з тутешнім «Будівельником». Проте ці самі сили виявилися дуже нерівними. «Будівельники» нині настільки сильні, що цілком можуть відібрати чемпіонство у южненського «Хіміка». Тож нічого дивного, що кияни каменя на камені не лишили від знекровленого туманним майбутнім «Волиньбаскета». Ще так-сяк лучани опиралися у першій половині гри, а кияни досить скромно використовували свої сили. Тож на велику перерву команди пішли ще за пристойного рахунку на користь «Будівельника» - 44:32. У другій половині гри на майданчику була фактично одна команда, кияни виграли її 54:17. У підсумку, більш ніж переконлива перемога столичних баскетболістів 98:49 (25:18, 19:14, 23:6, 31:11).

Після такої порки «лицарі» прибули у Черкаси до місцевих «мавп».  Тут розклад сил теж не обіцяв нічого доброго, але лучани таки зібралися і спробували дати бій черкащанкам. Навіть після першої програної чверті «лицарі» не знітилися. У другій десятихвилинці підопічні Дмитра Чайковського не тільки відіграли 9-очкове відставання, а й вийшли вперед. Вперта боротьба точилася й у передостанній чверті, а от на фініші сил у лучан просто забракло. Тож, хоча 75 відсотків ігрового часу боротьба була рівною, «мавпи» спромоглися погромити лицарів, набравши сотню – 100:77 (28:19, 12:23, 22:18, 38:17).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися