За систематичне хабарництво затримали одного з керівників архбудінспекції Волині
Волинь

За систематичне хабарництво затримали одного з керівників архбудінспекції Волині

11 листопада 2016, 16:22
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники слідчого управління ГУНП у Волинській області спільно із працівниками Служби безпеки України за сприяння сектору з питань запобігання та виявлення корупції Державної архітектурно-будівельної інспекції України викрили корупційний механізм із систематичного вимагання та отримання одним із керівників управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області хабарів від забудовників за безперешкодну реєстрацію дозвільних документів. Мова про Сергія Шемейка, який виконує обов’язки начальника.

Правоохоронці встановили, що до злочинної схеми посадовець залучив осіб, котрі надають послуги з будівництва та проектування. Вони виступали в якості посередників при отриманні хабарів. Отримання дозволів на початок робіт та введення об’єктів в експлуатацію коштувало від однієї до кількох тисяч доларів США. Правоохоронці затримали зловмисників після чергової оборудки.

Під час проведення санкціонованих обшуків у помешканнях фігурантів вилучено близько 30 тисяч доларів США та 30-мм снаряд.

Слідчі вирішують питання щодо додаткового відкриття кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального Кодексу України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися