30 молодих сімей отримали квартири у Ковелі
Волинь

30 молодих сімей отримали квартири у Ковелі

2 липня 2018, 10:25
0
0
Сподобалось?
0

Тридцять молодих сімей отримали квартири в Ковелі за програмою Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву. Зведення багатоквартирного житлового будинку на вулиці Володимира Кияна, 70-Б у Ковелі розпочалося ще у 2007 році з плановим терміном вводу в експлуатацію того ж року, - пише на своїй сторінці у Фейсбук голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

 Проте, протягом наступних років терміни неодноразово переносилися. Згодом його розділили на дві черги. У листопаді 2013 року – 1 чергу здали, а 30 червня 2018-го, в переддень міста Ковеля, перерізали стрічку і в будинку другої черги, який обійшовся у 20,5 мільйонів гривень. Привітали щасливих власників нових квартир високопосадовці з міста та області.

30 сімей, які отримали квартири, мали змогу взяти пільгові довготермінові кредити за Державною програмою забезпечення молоді житлом. Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний повідомив, що в нинішньому році фонд вперше за останніх чотири роки має в Законі про державний бюджет достатнє фінансування, тому такі програми доступного житла й надалі розвиватимуть.

  - Тут - 11 багатодітних сімей. У Волині є велике майбутнє – через зростання народжуваності. Тому, консолідуючи зусилля держаної влади та органів місцевого самоврядування, ми повинні ще не один такий будинок побудувати.

Зокрема, за словами Сергія Кімнатного на нинішній рік в органах місцевого самоврядування вже закладено 227 мільйонів гривень на фінансування молодіжних програм і програм доступного житла. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися