Взяли під варту заїжджих злочинців, які побили лучанина та відібрали у нього 1,7 мільйона
Волинь

Взяли під варту заїжджих злочинців, які побили лучанина та відібрали у нього 1,7 мільйона

29 лютого 2020, 12:15
0
0
Сподобалось?
0

Трьох заїжджих «гастролерів», які 26 лютого у Луцьку побили місцевого жителя та заволоділи його грошима у різній валюті на суму майже 1 млн 700 тисяч, взято під варту.

Про це інформує прокуратура у Волинській області.

Слідство вважає, що нападники, двоє з яких уже мали проблеми із законом, прибули у Луцьк із визначеною метою, ретельно розробивши план злочину.

Один із них залишився чекати неподалік у автомобілі, двоє інших у під’їзді будинку на вулиці Степана Бандери напали на лучанина, жорстоко його побили та відібрали сумочку, в якій було понад 51 тис. доларів США, 12810 євро, 7500 злотих, 81 тис. російських рублів та 2500 шведських крон.

Після вчинення злочину нападники втекли з міста. Затримали їх завдяки скоординованим діям правоохоронців усього через дві години.

Усім трьом повідомлено про підозру у розбої в особливо великих розмірах, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. Згідно з рішенням суду найближчих 60 днів вони перебуватимуть під вартою.

До слова, за вчинення такого злочину санкцією ч. 4 ст. 187 КК України передбачено покарання до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися