Що у Волинській ОДА відповіли  дітям, які влаштували акцію на захист Світязя
Волинь

Що у Волинській ОДА відповіли дітям, які влаштували акцію на захист Світязя

1 червня 2020, 15:33
0
0
Сподобалось?
0

Вісім дітей різного віку разом з кількома дорослими влаштували акцію біля облдержадміністрації. Діти просять вирішити питання обміління озера Світязь. 

До учасників акції вийшла очільниця облради та головний еколог області, - пише Суспільне.

Дітей під облдержадміністрацією зібрала жителька смт. Шацьк Наталія Грушка. Вона каже напередодні усі вони побували на озері.

До учасників акції вийшли начальник управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Валентин Кухарик та голова обласної ради Ірина Вахович.

Зі слів Ірини Вахович, точної причини обміління озера наразі ніхто не знає. Гроші з бюджету на порятунок водойми передбачили.

"Один мільйон гривень ми зарезервували. Науковці, більше 80% дають все ж таки на кліматичні зміни, але є і суб’єктивні фактори, - і господарська діяльність, і особове ведення господарств. Всі ці фактори зараз перевіряються", - сказала Вахович.

Як розповів Суспільному начальник управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Валентин Кухарик, засідання робочої групи з вирішення проблеми озера Світязь відбудеться у четвер, 4го червня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися