У Луцьку чоловік вирощував марихуану на балконі
Волинь

У Луцьку чоловік вирощував марихуану на балконі

7 липня 2020, 15:25
0
0
Сподобалось?
0

У помешканні 38-річного лучанина виявили та вилучили марихуану та кастет.

Про це інформує поліція Волині.

Так, 6 липня під час обшуку поліцейські знайшли рослини марихуани, які чоловік вирощував на балконі. Окрім того, правопорушник у квартирі зберігав висушену подрібнену речовину, ззовні схожу на марихуану, та кастет.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за статтями «посів або вирощування снодійного маку чи конопель» та «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

У Нововолинську ж поліцейські на присадибній ділянці місцевої мешканки виявили та вилучили понад сотню кущів маку. Слідчі кваліфікували подію за статтею «посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України.

Усе вилучене поліцейські направлять до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення відповідних експертиз. За всіма фактами тривають досудові розслідування, під час яких будуть з’ясовані обставини кримінальних правопорушень.

Нагадуємо, за незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості від ста до п'ятисот рослин чи конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин карається штрафом від 1,7 до 8,5 тис. грн або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися