У Луцьку п'яний водій втікав від патрульних
Волинь

У Луцьку п'яний водій втікав від патрульних

6 серпня 2020, 20:44
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку п'яний водій намагався втекти від патрульних та пропонував неправомірну вигоду за непритягнення до відповідальності.

6 серпня під час патрулювання екіпажем, поліцейський роти №4 капрал поліції Вадим Царук та заступник командир роти старший лейтенант поліції Віктор Головін отримали орієнтування, що водій Mercedes-Benz Vito керує в стані алкогольного сп’яніння, інформує патрульна поліція Волині.

Вказаний транспортний засіб патрульні виявили на вулиці Львівській. За допомогою проблискових маячків та звукового сигналу інспектори подали сигнал про зупинку. Однак водій не зупинявся. Тож автомобіль зупинили шляхом блокування, а водія затримали із застосуванням спецзасобу кайданок.

Спілкуючись із 29-річним водієм, поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній від перевірки відмовився.

Під час складання адмінматеріалів, водій неодноразово пропонував неправомірну вигоду в сумі 200-300 доларів США та обіцяв, що дасть ще 5 000 грн після того, як поліцейські його відпустять і нададуть супровід додому.

Окрім цього, поліцейські встановили, що на автомобіль накладено арешт.

Також на водія склали ряд адміністративних матеріалів: протокол за «керування транспортними засобами», «невиконання водіями вимог про зупинку» та винесли постанову за статтею «керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися