Прикордонник, який служить на Волині, порівняв воїнів ЗСУ зі свиньми
Волинь

Прикордонник, який служить на Волині, порівняв воїнів ЗСУ зі свиньми

20 вересня 2020, 18:39
1
-1
Сподобалось?
-1

Прикордонник,який служить на Волині, порівняв на відео в ТікТок воїнів Збройних сил України зі свинями. Ролик набрав більше сотні тисяч переглядів, тисячі лайків, а громадяни РФ активно його репостять.

Про цей кричущий випадок розповів полковник ЗСУ Анатолій (Штірліц) Штефан у Фейсбуку, передає РБК-Україна.

Офіцер назвав ім’я прикордонника. Ним виявився Ігор Шарун з Львівської області. В цей час він є військовослужбовцем ДПС України у Волинській області.

На відео автор порівнює ЗСУ та воїнів зі свиньми і віддає їм команди зі «Статуту» українською мовою. Коли Штефан в коментарі попросив прикордонника видалити відео, був грубо «відправлений у далеке плавання».

Видалив він відео лише після попередження оприлюднити його особисті дані.

«Дане відео не публікую у зв’язку з етичними нормами та придатністю для його поширення російськими пропагандистами», – пише Штірліц.

Офіцер закликав Державну прикордонну службу України розпочати службове розслідування.

«Ігорю Шатуну пропоную записати офіційне відеозвернення з вибаченнями перед воїнами ЗС України за свої дії та свідоме поширення дискредитаціних матеріалів щодо Українського війська та підігрівання російської пропаганди на 7 році війни», – заявляє полковник ЗСУ Анатолій Штефан.

Реакція Держприкордонслужби

У Державній прикордонній службі наголосили, що їхні воїни також входять у склад Операції Об'єднаних сил і разом з іншими військовими захищають Україну на сході. Відтак ДПСУ засуджують будь-які дії проти захисників України.

«Ми негайно здійснили перевірку викладених фактів. Встановлено, що військовослужбовець з таким прізвищем й ім'ям дійсно проходить службу в прикордонному відомстві», – зазначили прикордонники.

Наразі в Державній прикордонній службі призначили службове розслідування, яка має на меті вивчення всіх обставин цього інциденту. Вже за його результатами будуть схвалювати відповідні рішення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Юрій
    Юрій

    Гнида, ти ігор шарун. Може і батьки твої такі ж . Ворон сокола не родить.

    21 вересня 2020, 18:37
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися