На Волині працівники ДСНС отримають службове житло
Волинь

На Волині працівники ДСНС отримають службове житло

6 жовтня 2020, 20:46
0
0
Сподобалось?
0

У Ковелі видадуть ордери на право зайняття 8 квартир працівникам служби ДСНС.  

Про це повідомляють на веб-сайті Ковельської міськради.

Громадська комісія з житлових питань розглянула звернення ковельчан та клопотання територіальних управлінь. Засідання провів перший заступник міського голови Михайло Гетьман.

Начальник відділу обліку, розподілу та приватизації житла Ніна Іваненко ознайомила із заявами, які надійшли впродовж останнього часу. Серед них – від Ірини К. про внесення її сім’ї із 4 осіб в списки на позачергове одержання житла. Чоловік ковельчанки є потерпілим від Чорнобильської катастрофи 1 категорії і має 3 групу інвалідності, що є підставою для задоволення прохання.

Четверо зняли з квартирної черги – за особистими зверненнями, у зв’язку з виїздом на проживання до іншого населеного пункту, забезпеченням житлом.

Задовольнили клопотання Рівненського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів АТ “Укртрансгаз” про ліквідацію квартирного обліку у Волинському лінійному виробничому управлінні магістральних газопроводів “Львівтрансгаз” у зв’язку із ліквідацією підприємства.

На підставі листів та рішення комісії з житлової роботи Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області підготують проєкт рішення виконавчого комітету про включення житлових приміщень до числа службових та видачу ордерів на право зайняття 8 квартир у будинку на вулиці Глібова працівникам цього територіального органу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися