Зеленський і Єрмак поїхали обідати у волинський ресторан
Волинь

Зеленський і Єрмак поїхали обідати у волинський ресторан

22 жовтня 2020, 14:21
0
-1
Сподобалось?
-1

Президент України Володимир Зеленський у супроводі очільника Офісу президента Андрія Єрмака та його заступника Кирила Тимошенка прилетіли на Волинь з напівтаємним візитом.

Як пише ІА Волинські новини, після відвідин школи села Вербка президент разом з супроводом заїхав на обід в один із закладів у Ковелі – ресторан MiraMar. Територія біля закладу оточена охороною, поруч припарковані автомобілі кортежу. На парковку ресторану нікого не пропускають, кажуть що заклад – на спецобслуговуванні.

Як повідомили місцеві жителі, Зеленський, Єрмак та Тимошенко приїхали сюди не просто обідати, а зустрітись з місцевим керівництвом президентської партії «Слуга народу» та кандидатами в мери міст.

Нагадаємо, в Офісі Президента візит вирішили зробити закритим і ледь не таємним, а Волинська ОДА не повідомляла про візит Володимира Зеленського. На запитання журналістів у пресслужбі виконавчого органу ще до ранку 22 жовтня запевняли, що нічого про візит президента в область не знали та працюють у звичному режимі. Вже після прибуття гаранта запевнили, що рішення не запрошувати журналістів та не повідомляти про візит у ЗМІ – за Офісом Президента. Мовляв, причина – карантин і «помаранчева зона».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися