«Волинь» програла у рідних стінах одному з аутсайдерів
Волинь

«Волинь» програла у рідних стінах одному з аутсайдерів

31 жовтня 2020, 21:44
0
0
Сподобалось?
0

Лучани перервали свою безпрограшну серію, яка тривала шість матчів. Поразка від «Авангарда» стала другою у сезоні для «Волині», першої «хрестоносці» зазнали ще у стартовому турі чемпіонату і від «Агробізнеса» і також на своєму полі.

«Волинь» – «Авангард» – 0:1

Гол: 0:1 – Шинкаренко (81).

«Волинь»: 1. Леванідов, 3. Сімінін – к, 18. Приндета, 6. Войтіховський, 93. Цюпа, 15. Приймак (5. Тетеренко, 88), 16. Рябов, 8. Чачуа (9. Бондаренко, 71), 7. Протасов (11. Кейта, 63), 10. Ориинчак, 77. Сікорський (98. Ляшенко, 46).

«Авангард»: 12. Якубенко, 2. Сидоренко, 3. Ховбоша – к (5. Дяченко, 68), 4. Шинкаренко, 7. Цибульник, 8. Сорокин, 15. Майборода, 20. Сеницький, 27. Таранда, 30. Дорошенко, 74. Чебаненко (11. Пуди, 57).

Здавалося б «Волинь» уже набрала ходу і стабілізувала склад. Тож домашня поразка від краматорського «Авангарда», який втратив у міжсезоння кістяк і до приїзду у Луцьк застряг на передостанній сходинці у турнірній таблиці, здавалася поганою фантазією. Але команда з Донеччини змогла зробити неможливе для себе.

«Волинь» домінувала у матчі тотально. У першому таймі гравці групи атаки «хрестоносців» не дали бажаного результату. По перерві гостроти поблизу воріт «Авангарда» стало значно більше. А головні ролі в атаці відігравали гравці захисного плану. Дальнім ударом добряче потрудитися Якубенка змусив Цюпа. Після кутового ударом головою м’яч дивом у дев’ятку не відправив Приндлета, Войтіховському подібний удар вдався значно краще, але «Аванагард» у класному стрибку врятував воротар. Просто неймовірний шанс забити був у Приймака. Він в одному моменті двічі грав на добиванні, але спершу несильно пробив у голкіпера, а потім навпаки від щирого серця «лупонув» по горобцях. У середині тайму «Волинь» дещо притомилася, й гості на невеличкий часовий відрізок перехопили ініціативу. Краматорці нічого особливого не створювали, заробили право на пару-трійку кутових, але й цього вистачило. Одна з подач кута призвела до взяття воріт. Лучани ніби й відбилися, але на лінії штрафного майданчика Шинкаренко зіграв на підборі, без перешкод від гравців опорної зони «Волині» підлаштував м’яч під  зручну ногу і прицільної пробив під самісіньку стійку без шансів для Леванідова.

На жаль, за рахунку 0:1 «Волинь» аж нічого такого особливого в атаці так і не знайшла. Фактично єдиний шанс врятувати свою команду від поразки знову був у центрбека Войтіховського. Цього разу від пробивав ногою, але Якубенко і тут якимось чином зреагував на удар метрів з шести.

Через поразку «Волинь» втратила третю сходинку у турнірній таблиці й пропустила туди запеклого суперника – рівненський «Верес». Наступний матч лучани зіграють у Горішніх Плавнях на Полтавщині із «Гірником-Спортом», другою командою ліги.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися