На Волині посадовця-хабарника Служби місцевих автодоріг посадили під домашній арешт
Волинь

На Волині посадовця-хабарника Служби місцевих автодоріг посадили під домашній арешт

16 лютого 2021, 21:02
0
1
Сподобалось?
1

Радника директора ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» Євгенія Киричука, якого викрили на одержанні 200 тисяч гривень хабара, не взяли під варту. 

Про це повідомляє ІА Волинські Новини.

Натомість суд призначив йому менш сувору міру запобіжного заходу – два місяці домашнього арешту. Відповідну ухвалу виніс Луцький міськрайонний суд Волинської області.

Нагадаємо, 12 лютого на хабарі у 200 тисяч затримали радника директора Служби автомобільних доріг у Волинській області. 

Так, старший слідчий в ОВС СУ ГУНП у Волинській області Грудецький П.А. звернувся до суду щодо застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо обвинуваченого, який працює на посаді радника директора ДП «Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Чоловік підозрюється в одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, тобто у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.369-2 КК України.

Проте, заслухавши думку слідчого та прокурора, а також міркування захисника та підозрюваного, які заперечували та просили обрати більш м'який запобіжний захід, слідчий суддя вирішив стати на сторону захисту.

Відтак, суд відмовив у застосуванні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Натомість призначив посадовцю запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною цілодобово залишати його місце проживання строком на два місяці, тобто до 13 квітня 2021 року включно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися