У Луцьку презентували військову драму «Мати апостолів»
Волинь

У Луцьку презентували військову драму «Мати апостолів»

15 березня 2021, 20:47
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку в облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка відбувся показ фільму "Мати апостолів" режисера Зази Буадзе. 

Про це повідомляє Суспільне.

Луцьк – друге місто на Волині, де відбуваються сеанси фільму. Спершу фільм показали у Ківерцях.

Як розповіла помічниця кінопродюсера стрічки Дмитра Овечкіна Сніжана Полянська, фільм побудований на реальних подіях, що відбувалися у 2014 році. Сюжет кінострічки, із її слів, розкриває історію матері, яка їде шукати сина, українського військового льотчика, в окупований Донбас. За сюжетом, її син летів у літаку АН-26, який збили російські бойовики.

Під час пошуків головна героїня зустрічає матір проросійського бойовика. У фільмі роль цієї жінки зіграла Світлана Осипенко. Зі слів актриси Світлани Осипенко, її героїня знаходиться у той момент, коли готує сороковини за сином та ще сподівається його відшукати.

Художній фільм-драма присвячений матерям, діти яких загнули на війні, захищаючи Україну, розповіла помічниця кінопродюсера Сніжана Полянська. Каже: це кіно про людську. материнську любов.

На показ запросили батьків загиблих та учасників АТО/ООС. Ветеран АТО Костянтин Байчук розповів: таких фільмів в Україні потрібно знімати більше. Каже: намагався залучити до показу якомога більше людей з ветеранського середовища.

Нині триває другий Всеукраїнський тур показу фільму "Мати апостолів" містами України. 16 березня, зі слів Сніжани Полянської, творча група з кінострічкою відвідає у Горохів. У наступні дні – Володимир-Волинський Нововолинськ, Ковель.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися