Патрульні прокоментували конфлікт на луцькому авторинку
Волинь

Патрульні прокоментували конфлікт на луцькому авторинку

13 травня 2021, 17:24
0
1
Сподобалось?
1

Партульні прокоменували конфлікт на луцькому авторинку, в якому водій порушив правила дорожнього руху, зупинившись біля розділювальної смуги.

Про це йдеться на сторінці у Фейсбуку патрульної поліції області. 

"Сьогодні на вулиці Єршова луцькі патрульні виявили 31-річного водія автомобіля Citroen C5, який порушив ПДР, а саме: зупинився у неналежному місці",- йдеться  у повідомленні. 

Як зазначається, під час спілкування із патрульними, керманич не реагував на зауваження та продовжував рух автомобілем. Також додали, що патрульні на службовому автомобілі з увімкненими синіми і червоними проблисковими маячком та спеціальним звуковим сигналом намагалися зупинити транспортний засіб, однак водій почав маневрувати.

"Після спроби здійснити зупинку шляхом блокування авто за допомогою допоміжного екіпажу, водій виїхав на зелену зону, чим намагався уникнути відповідальності", - додали. 

У результаті, на керманича інспектори склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч.5 ст.121 (Порушення правил користування ременями безпеки), ч.6 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом не зареєстрованим в Україні в установленому порядку), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має діючого страхового поліса) КУпАП.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися